Mihaela Ştefan, actualul viceprimar USR al Sectorului 6, şi-a lansat candidatura pentru funcţia de Primar al Sectorului 6. La evenimentul de lansare a candidaturii au participat preşedintele USR Bucureşti Vlad Voiculescu, parlamentari şi consilieri ai USR, dar şi primarul general al Capitalei Nicuşor Dan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Candidez la funcţia de primar al Sectorului 6 pentru că am o viziune despre ce înseamnă o comunitate rezilientă şi care creşte pe principiile dezvoltării durabile. Vreau să luăm decizii pentru urmatorii 20-30 de ani, nu doar pentru timpul care a mai rămas până la următoarele alegeri, pentru că vreau să avem un urbanism responsabil şi un oraş cu adevărat prietenos cu copiii’’, a afirmat Mihaela Ştefan, candidat USR la Primăria Sectorului 6, potrivit comunicatului de presă al partidului.

În noua sa calitate de candidat, Mihaela Ştefan îşi propune să aducă o contribuţie semnificativă la dezvoltarea şi creşterea calităţii vieţii locuitorilor Sectorului 6.

„În Bucureşti, USR îşi propune să susţină oameni serioşi care să se ocupe de problemele oraşului şi de problemele oamenilor. La fiecare sector avem candidaţi serioşi care se vor bate fie pentru continuarea lucrurilor făcute, fie pentru a stopa risipa banului public. Mihaela Ştefan este un om de echipă”, spune Vlad Voiculescu, preşedinte USR Bucureşti.

Actualul primar general al Capitalei Nicuşor Dan a atras atenţia că locuitorii din Bucureşti au dreptul la o campanie în care sa fie bine informaţi, nu bulversaţi cu mesaje total diferite.

„Comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare nu este normală. Nu putem avea pretenţia de la cetăţeni să aibă încredere în clasa politică dacă până şi dreptul lor de a-şi alege reprezentanţii ajunge să fie rezultatul unor combinaţii între partide,” a precizat Nicuşor Dan, primarul Capitalei, indică sursa citată.



USR Sector 6 se angajează să continue dialogul cu locuitorii Sectorului 6 pentru a construi împreună un viitor prosper şi echitabil pentru toţi cetăţenii. Ne propunem să aducem soluţii şi să promovăm o administraţie responsabilă, concentrată pe nevoile reale ale comunităţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.