Premierul Marcel Ciolacu spune că nu a fost un exerciţiu de imagine deplasarea sa la Berlin, în vizita oficială efectuată în Germania, cu avionul de linie. El a arătat că a fost pur şi simplu o dorinţă a sa personală, cum a călătorit până acum să o facă şi de acum încolo şi a precizat că nu s-a simţit în niciun fel ameninţat călătorind în avion de linie şi la clasa economic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aşa am călătorit mereu, nu a fost un exerciţiu de imagine, a fost pur şi simplu o dorinţă a mea personală, cum am călătorit până acum să o fac şi de acum încolo. Repet, modul de viaţă al nostru ni-l hotărâm singur, funcţiile sunt trecătoare”, a spus premierul Ciolacu, despre faptul că a călătorit cu un avion de linie şi cu escală în vizita oficială efectuată în Germania.

El a arătat că nu s-a simţit în niciun fel ameninţat într-un avion de linie, la economic.

”Adevărat, am avut şi escale, aşa s-a găsit, aşa am călătorit mereu şi nu am niciun fel de problemă să o fac şi de acum încolo”, a mai spus Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.