Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă, că proiectul de buget este gata, dar trebuie trecut prin structurile ministerelor, social-democraţii încercând “să scurteze cât mai mult termenele”, astfel încât să fie adoptat în Parlament în ultimele zile ale lunii ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Guvernul va folosi perioada minimă posibilă legală – sunt nişte proceduri peste care nu pot trece în aşa fel încât să avem perioada minim necesară pentru adoptarea bugetului. Proiectul de buget este gata, numai că trebuie în mod firesc trecut prin structurile Ministerului de Finanţe, trecut prin fiecare minister pentru a-şi verifica fiecare fila de buget, adus în Parlament, procedurile din comisii şi vot”, a spus liderul PSD.

Dragnea a adăugat că o mare supărare a PSD este că bugetul nu a putut fi adoptat înainte de 1 ianuarie.

”O să scurtăm şi mai mult termenele, dar nesugrumând dezbaterile, în aşa fel încât să avem nu o întârziere de două săptămâni, ci de maxim o săptămână astfel încât în ultimele  zile ale lunii ianuarie să fie adoptat bugetul”, a anunţat liderul PSD.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.