Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi vicepreşedintele Mihai Tudose au comentat, vineri, situaţia social-democraţilor care au plecat din partid pentru a candida din partea altor formaţiuni. Ciolacu a susţinut că unii dintre politicienii PSD ”nu se mai regăsesc, din motive personale sau altfel de motive” în partid. Mai tranşant, Mihai Tudose a dezvăluit că unora dintre primarii neperformanţi li s-a spus că nu vor mai fi susţinuţi de partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu sunt preşedintele Partidului Social Democrat, nu sunt judecător, nu judec pe absolut nimeni şi nici nu impun nimănui nimic. Cei care hotărăsc sunt românii pentru fiecare urbe în parte. Unele persoane se regăsesc în PSD, pe urmă nu se mai regăsesc, din motive personale sau altfel de motive, fiindcă există şi acest tip de altfel de motive”, a afirmat Marcel Ciolacu, răspunzând unei întrebări, într-o conferinţă de presă susţinută vineri, la Brăila.

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a ţinut să îşi exprime opinia legată de cei care au plecat din PSD, el subliniind că au fost situaţii în care unor primari care nu au făcut performanţă li s-a spus că nu vor mai fi susţinuţi şi de aceea ”şi-au găsit alte liste”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Am şi eu o completare, ca nişte lucruri să rămână spuse. Apropo de migraţie: că-s o sută, că-s două sute, da, sunt oameni pe care PSD-ul nu i-a mai pus pe liste şi şi-au găsit alte liste. Eu v-aş ruga... sunt primari cărora li s-a spus - la unii le-am spus eu, la unii preşedintele Consiliului Judeţean, preşedintele partidului - că nu performează ca primari şi că noi nu-i vom mai susţine în continuare şi vom căuta o alternativă, fiindcă scopul nostru când nominalizăm un primar nu este să dăm servici cuiva, ci să facem ceva, ei să facă ceva în acea localitate. V-aş ruga, pentru presa brăileană, să vedem ce se întâmplă cu acei oameni pe data de 9 iunie şi câţi vor mai fi primari în continuare. Şi să vedem dacă am avut dreptate noi când le-am spus că devin inutili şi unde au avut dreptate alţii care i-au luat”, a afirmat Tudose.

În ultimele luni, peste o sută de aleşi locali au plecat din PSD Brăila, cei mai mulţi către PNL. Conform presei locale, unii dintre primarii care au plecat au acuzat modul urât în care au fost trataţi de liderul filialei judeţene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.