Liderul PNL Sector 4, Ionuţ Stroe, afirmă că primarul Capitalei, Nicuşor Dan a lăsat Parcul Tineretului să se dărame, în timp ce la o aruncătură de băţ, în Lumea Copiilor şi Orăşelul Copiilor, administrate de Daniel Băluţă, lucrurile arată complet altfel: parcuri frumoase şi îngrijite. Potrivit liderului PNL Sector 4, ”Bucureştiul are o soluţie, după 9 iunie Cătălin Cîrstoiu va vindeca acest oraş, şi în final, şi Parcul Tineretului va arata ca un loc unde să îţi facă plăcere să te plimbi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Merg des în parcurile din Sectorul 4 şi nu pot să nu remarc diferenţa frapantă între parcurile care arată foarte bine, administrate de primăria Sectorului 4 şi Daniel Băluţă, Orăşelul Copiilor şi Lumea Copiilor, în comparaţie cu Parcul Tineretului, care este lăsat în paragină şi arată dezastruos, pentru că este administrat de Nicuşor Dan, prin Primăria Generală! Paradoxal, geografic aflate unul lângă altul, diferenţa dintre cele două parcuri, Lumea Copiilor şi Orăşelul Copiilor, şi parcul Tineretului este de la cer la pământ, totul datorându-se managementului, primele două bucurându-se de unul performant, cel din urmă fiind administrat prost”, afirmă liderul PNL Sector 4 într-o postare.

Ionuţ Stroe arată că a fost ieri în Tineretului, alături de Cătălin Cîrstoiu, pentru a discuta cu cetăţenii din sector.

”Ce am văzut şi ce ne-au spus şi oamenii nemulţumiţi care stau în proximitatea Parcului Tineretului şi vin des in parc? Trotuarele de lângă lac sunt într-o stare foarte proastă, un real pericol pentru copii, mult moloz rămas de la lucrări recente, mai ales pe spaţiile verzi, fântânile sunt în paragină şi nu funcţionează de ani de zile, iarba nu este tăiată, spaţiile verzi sunt invadate de buruieni, băncile sunt neîngrijite, rupte, inconfortabile şi prea joase. Mai exact, Nicuşor Dan a lăsat Parcul Tineretului să se dărame, în timp ce, iată, la o aruncătură de băţ, în Lumea Copiilor şi Orăşelul Copiilor, administrate de Daniel Băluţă, lucrurile arată complet altfel: parcuri frumoase şi îngrijite”, spune liberalul.

”Ba mai mult, Daniel Băluţă a reuşit să construiască în sectorul 4 de la 0 Parcul Tudor Arghezi, care arată foarte bine! Vă las fotografii pentru a vă convinge de ce însemnă un parc lăudat de toţi bucureştenii, parcul Tudor Arghezi”, adaugă Stroe.

Potrivit liderului PNL Sector 4, ”Bucureştiul are o soluţie, după 9 iunie Cătălin Cîrstoiu va vindeca acest oraş, şi în final, şi Parcul Tineretului va arata ca un loc unde să îţi facă plăcere să te plimbi”. ”Este promisiunea lui Cătălin Cîrstoiu, pe care sunt sigur că o va ţine!”, arată Ionuţ Stroe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.