Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe a anunţat că a avut o dezbatere cu cei de la Clubul Studenţilor LIberali Bucureşti despre cum ar trebui să arate comunicarea unui partid politic şi paşii de urmat pentru a informa eficient cetăţenii. El a adăugat că discuţiile au vizat şi pericolul extremismului, în special în contextul alegerilor europarlamentare din 9 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am avut o dezbatere interesantă cu tinerii de la CSL Bucureşti despre cum ar trebui să arate comunicarea unui partid politic şi care sunt paşii de urmat pentru a transmite eficient mesaje cetăţenilor. Am vorbit şi despre pericolul extremismului, mai ales în contextul alegerilor europarlamentare, care vor defini viitorul construcţiei europene. Sunt piloni importanţi ai UE care riscă să fie puşi în pericol – Green deal-ul, politica referitoare la migraţie ori sprijinul acordat Ucrainei. Europa nu îşi poate permite să fie sabotată din interior, mai ales în contextul în care avem un război în inima continentului”, a scris Ionuţ Stroe, luni pe Facebook.

El a mai spus că s-a bucurat să îi vădă entuziaşti, curioşi şi pregătiţi pe studenţi, iar„ întrebările şi ideile lor îmi reconfirmă faptul că noile generaţii au pregătirea şi determinarea necesare să ducă România mai departe pe drumul nostru european”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.