Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, în plenul reunit, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că a auzit mesajele care s-au transmis din partea protestatarilor din Piaţa Victoriei, pe care le-a urmărit chiar din sediul Executivului, observând ”creativitatea” protestatarilor care au scris diverse mesaje atât pe pancarte, cât şi pe reţelele de socializare, precizând că a apreciat orice critică dacă are în spate argumente, dar nu va accepta ura revărsată asupra familiei şi a copiilor. Grindeanu a mulţumit jandarmilor care şi-au făcut datoria în ultimele zile, datorită cărora cetăţenii s-au simţit în siguranţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dincolo de programul de guvernare care reprezintă o prioritate, nu putem să ignorăm evenimentele care au avut loc în ultimele zile. Câteva seri la rând am stat şi am urmărit protestele, fiind în sediul Guvernului. Cred că românii care au ieşit în stradă au tot dreptul să-şi strige nemulţumirea atunci când simt asta”, a afirmat premierul Sorin Grindeanu.

El a ţinut să-şi exprime public ”aprecierea pentru modul impecabil” în care jandarmii şi-au făcut datoria în toate zilele de protest, moment în care a fost aplaudat de parlamentari.

”Am văzut cu toţii că oamenii s-au simţit în majoritatea timpului protejaţi şi în siguranţă. Mulţumesc Jandarmeriei române”, a spus şeful Executivului.

De asemenea, Grindeanu a afirmat că a observat ”creativitatea” protestatarilor care au scris diverse mesaje atât pe pancarte, cât şi pe reţelele de socializare, precizând că nu este de acord cu ”ura revărsată asupra familiei”.

”Am avut ocazia să citesc foarte multe comentarii şi mesaje. Unele au fost de susţinere, altele negative. Voi aprecia întotdeauna orice critică dacă are în spate argumente, dar nu voi accepta ura revărsată asupra familiei şi a copiilor. (...) Avem soţii, părinţi sau copii care au ajuns să-şi arunce cuvinte grele unii altora în aceste zile. Am auzit pe cineva spunând că părinţii sunt la protest în faţă la Cotroceni, iar copiii lor în faţă la Palatul Victoria”, a arătat premierul, susţinând, totodată, că nu poate accepta că existe două Românii, iar acest lucru ”trebuie să înceteze”.

El a ţinut să arate că doreşte să participe la reconcilierea ”atât de necesară între români”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.