Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul lor. El a mai spus că anticipeazî o bătălie extrem de strânsă şi atunci este normal să existe un dialog cu toţi cu care pot avea un dialog.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PSD vrea să câştige alegerile şi la Bucureşti, vrea să câştige majoritatea consiliilor judeţene din ţară. PSD va avea mult mai multe consilii judeţene decât a avut după alegerile locale din 2020. În 2020, urmare a alegerilor, noi am avut 20 de consilii judeţene, eu vă spun că vom avea cu vreo 20% mai mult”, a spus Grindeanu.

Prim-vicepreşedintele PSD a precizat că în acest moment, nu e un secret că e un bazin electoral de stânga la Bucureşti care pare a fi accesat şi de către doamna Firea şi de către domnul Piedone.

”Soluţia pe care noi am adoptat-o, aceea de a candida doamna Firea, ne dă o anumită siguranţă că votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru, Gabriela Firea, să fiu foarte bine înţeles. Dar anticipăm o bătălie extrem de strânsă între aceşti contracandidaţi şi atunci va conta fiecare procent. E normal să avem un dialog cu toţi cu care putem avea un dialog”, a arătat ministrul Transporturilor.

Întrebat dacă a existat acest dialog cu primarul Cristian Popescu Piedone, Grindeanu a răspuns: ”Dacă preşedintele partidului a făcut acest apel, cine sunt eu să-l contrazic?”.

”Preşedintele partidului a făcut acest apel, hai să vedem zilele viitoare. Eu v-am spus argumentele care au dus la acest apel public al premierului. Vorbim de un bazin electoral de stânga, vorboim de doi oameni care îşi iau voturile în principal din acest bazin şi vorbim de maximizarea şanselor”, a explicat Sorin Grindeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.