Preşedintele AUR, George Simion, a transmis, miercuri seară, un mesaj cu ocazia Zilei Familiei, în care afirmă că referendumul dinn 2018 a fost sabotat de întreaga clasă politică. ”La mulţi ani familiei formate din mamă, tată şi copii, aşa cum a fost mereu şi aşa cum va fi pentru totdeauna”, a transmis liderul formaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe 15 mai sărbătorim Ziua Familiei! Ocazia perfectă să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiţionalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP şi Klaus Iohannis. Azi, când Ciucă, Ciolacu şi restul stau cu „valorile tradiţionale” în gură în scop electoral, nu uitaţi ce-au făcut în 2018, atunci când puteau să demonstreze, cu fapte, că iubesc familia şi valorile creştine: NIMIC”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, George Simion.

Liderul AUR afirmă că majoritatea vocilor care au susţinut în 2018 familia, sunt pe listele ded candidaţi ale formaţiunii.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”Fiţi alături de cei care au apărat şi apără normalitatea, nu de prefăcuţii care sunt în stare să comaseze familia şi globalismul. La mulţi ani familiei formate din mamă, tată şi copii, aşa cum a fost mereu şi aşa cum va fi pentru totdeauna”, a mai transmis George Simion.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.