Peste 500 de întrebări grilă, într-un joc interactiv, „Învaţă România”, îi vor ajuta pe copiii din România să îşi cunoască ţara şi cultura, a anunţat liderul AUR George Simion. Astfel, partidul a decis să creeze acest joc, pentru că ne simţim obligaţi să facem ca noua generaţie, care este îndreptată spre digital, să nu îşi piardă identitatea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La finalul întrebărilor jocului „Învaţă România”, copiii vor fi răsplătiţi cu premii, mai spune George Simion.

„Într-o ţară în care unul din patru copii renunţă la şcoală în mediul rural, din cauza sărăciei extreme, într-o ţară în care aproape 500.000 de copii cu vârstă şcolară sunt în afara sistemului educaţional, într-o ţară în care Guvernul alocă cel mai mic buget ministerului Educaţiei din întreaga Uniune Europeană, iar profesorii sunt batjocoriţi cu salarii mizere, suntem nevoiţi să luăm atitudine. Noua generaţie nu este deloc ajutată să-şi cunoască Ţara. Se impune globalismul, iar structura educaţională a devenit mai mult o bătaie de joc la adresa culturii româneşti. Cu gândul la Radu, băiatul meu, am lansat pentru copiii români de pretutindeni jocul interactiv Învaţă România, care poate fi accesat pe: invataromania.ro”, a adăugat preşedintele AUR.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

AUR mai spune că va continua lupta cu sistemul corupt, astfel încât România să fie cu adevărat educată, nu aşa cum vrea regimul Iohannis: educaţie de slabă calitate, care generează voturi.

„Îi invităm pe toţi copiii să înveţe istoria poporului român prin acest joc, pentru că, aşa cum spunea marele Nicolae Iorga, «un popor care nu îşi cunoaşte istoria este ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii»””, a conchis Simion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.