Deputaţii PSD Gabriel Vlase şi Mircea Drăghici au avut miercuri, pe holurile Parlamentului, un schimb de replici cu preşedintele USR, Nicuşor Dan, în care l-au acuzat pe acesta din urmă că „nu-şi stăpâneşte” parlamentarii, că nu şi-au depus declaraţiile de avere şi că „au probleme cu finanţarea ilegală”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu merge aşa, aici e Parlament. Nu-ţi stăpâneşti parlamentarii. Aici trebuie să fie altfel”, i-a spus Gabriel Vlase lui Nicuşor Dan, după ce parlamentarii USR au protestat atât pe holurile Parlamentului, cât şi în sala de plen.

Liderul USR s-a apărat afirmând că „şi la Guvern trebuie să fie altfel”.

„Atunci du-te la Guvern”, i-a replicat rapid Gabriel Vlase.

Social-democratul i-a spus lui Nicuşor Dan că „nu-şi stăpâneşte parlamentarii”.

„Tu nu-ţi stăpâneşti parlamentarii. Eu am 200, dacă-i pun şi eu să facă la fel? Vrei să ajungem ca în Ucraina?”, a completat social-democratul.

Mircea Drăghici a intervenit în discuţie afirmând că „nu se poate aşa, nici măcar nu poţi să ajungi să vorbeşti la microfon”.

Social-democratul l-a acuzat pe Nicuşor Dan că parlamentarii USR nu şi-au depus delcaraţiile de avere şi de interese.

„Voi nu v-aţi depus nici declaraţiile de avere şi de interese. Plus că aveţi probleme pe finanţare ilegală”, a spus Mircea Drăghici.

Nicuşor Dan s-a apărat şi a susţinut că „nu e nimic ilegal”.

„O să se dovedească şi ştiţi foarte bine, e evident”, a încheiat discuţia Mircea Drăghici. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.