Coordonatorul PNL pentru alegerile locale, deputatul Florin Roman, a declarat sâmbătă, la prezentarea candidaţilor din Vrancea, că este pentru prima dată când PSD coboară sub 30%, să-i dea Dumnezeu sănătate domnului Ciolacu. El a mai afirmat în Moldova se întâmplă ceva şi se întâmplă bine şi timpul PSD-ului în Moldova a trecut, el arătând că PNL va câştiga alegerile locale în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am intrat în cantonament pentru finala din 9. Este pentru prima dată când PSD coboară sub 30%, să-i dea Dumnezeu sănătate domnului Ciolacu, şi PNL urcă. Dacă vom fi deştepţi, şi suntem şi dacă suntem învingători, şi suntem, pentru că i-am bătut şi ultima dată aşa cum trebuie, atunci înainte de 9 iunie vom forfeca cu ei şi PNL va câştiga alegerile locale în România. Aveţi încredere. Vă spune un om care spune ce să spune. În Moldova se întâmplă ceva şi se întâmplă bine. Timpul PSD-ului în Moldova a trecut. Acum, ori niciodată”, a spus Florin Roman la prezentarea candidaţilor PNL în Vrancea.

El a arătat că preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a dat un ordin, să câştige alegerile.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”Cum un ordin nu se discută, o să le câştigăm”, a declarat Roman, arătând că la Vrancea vobeşte în termeni din fotbal, una din echipe e Steaua şi una Dinamo.

”Am început meciurile amicale cu PSD. Mai întâi am marcat noi, 1-0, când am reuşit să comasăm alegerile locale cu cele europarlamentare, pentru că aleşii noştri locali aveau nevoie de un partid care să ia o gură sănătoasă de oxigen”, a mai spus Roman, precizând că acum PNL înseamnă 27% în intenţiile de vot, după ce în urmă cu două luni de zile, ”bălteau în jur de 20%”.

”Au egalat şi ei, cu arbitri, au dat cu grebla pe la colegii primari, şi cei mai slabi de înger s-au lăsat seduşi. Au mai făcut treaba asta şi altă dată şi i-am bătut de fiecare dată, ultima dată în 2020, când au avut cu 150 de primari mai mult decât noi dar tot i-am bătut la alegerile locale pentru că avem determinare”, a completat Roman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.