Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, mărturiseşte că o candidatură pentru Parlamentul European nu a fost ”proiectul vieţii” sale, subliniind însă că nu consideră că aceasă candidatură este ”o retrogradare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nu a fost viziunea mea despre viaţă, nu a fost proiectul vieţii mele, dar nu consider că este o retrogradare”, a afirmat Gabriela Firea, miercuri seară, la Antena 3, vorbind despre candidatura sa la alegerile europarlamentare. 
 
Întrebată dacă crede că i s-a propus o candidatură pentru o funcţie la Bruxelles pentru a nu mai fi implicată în politica locală, Firea a răspuns: ”Eu sper că nu”.
 
”M-au trimis acolo pentru că toţi colegii mei ştiu că sunt un om muncitor, un om dedicat, că după perioada de acomodare voi un membru util al echipei noastre şi voi veni cu idei bune”, a adăugat ea. 
 
Ea a spus că va fi preocupată ”în special de atragerea de fonduri europene pentru Bucureşti”, dar şi de teme precum familia sau egalitatea de şanse. 
 
Firea a admis că nu îi va fi ”foarte uşor” să lucreze la Bruxelles, având în vedere că familia sa va rămâne în Bucureşti, dar susţine că se bazează pe sprijinul familiei sale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.