Fostul primar general al Capitalei Gabriela Firea afirmă că e important ca alianţa PSD-PNL să câştige Primăria Capitalei. ”Pentru noi ar fi important să câştigăm pentru că noi nu am avut o luptă pentru un om, adică revanşa mea în faţa domnului Dan, ci am avut o luptă pentru un sistem administrativ pe care nu-l considerăm corect”, susţine fostul edil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nimic nu este automat. În această perioadă de precampanie şi campanie contează foarte mult ce fac echipele politice, cum va acţiona PSD în Bucureşti, cum va acţiona PNL, şi oricum nimeni nu obligă pe nimeni să voteze şi aici. Oamenii ascultă, analizează, trag propriile concluzii. E posibil să pierdem unii dintre alegători, dar tot atât de posibil este să-i câştigăm pe alţii care nu ar fi venit în mod natural, de exemplu, cum explica domnul doctor Cîrstoiu, din zona medicală, poate sunt persoane care nu ar fi votat nici PNL-ul, nici PSD-ul, poate acum, în această conjunctură, vor veni la vot. Din zona medicală nu mă refer doar la medici, asistente, personal medical ci şi pacienţi”, a declarat Gabriela Firea, miercuri seară, la Antena 3.

Ea a afirmat că e importantă o victorie a PSD-PNL.

”Pentru noi ar fi important să câştigăm pentru că noi nu am avut o luptă pentru un om, adică revanşa mea în faţa domnului Dan, ci am avut o luptă pentru un sistem administrativ pe care nu-l considerăm corect. A veni, ca primar general, şi a spune că te ocupi doar de datorii, înseamnă că nu-ţi îndeplineşti obligaţiile asumate în campanie. Un primar nu este un contabil”, a punctat Firea.

Ea a susţinut că e normal ca ”orice primar, la început de mandat, să achite datoriile anterioare” şi a subliniat că Primăria Capitalei are în continuare un buget mare, spunând că niciunul dintre guverne nu a tăiat fonduri alocate Capitalei, lucru care s-a întâmplat în mandatul său.

Firea a anunţat că va ”ieşi împreună” cu candidatul PSD-PNL la acţiuni de campanie, subliniind că programul administrativ al lui Cătălin Cîrstoiu va cuprinde pasaje din programele PSD şi PNL, pe care Cîrstoiu le va decide în funcţie de viziunea sa pentru Capitală.

”Sunt convinsă că, după alegerile din 9 iunie, vom fi învingători nu pentru noi, ci pentru bucureşteni”, a adăugat Firea.

Ea a dezvăluit că, dacă ar fi candidat pentru Primăria Capitalei, sloganul său ar fi fost ”Bucureştiul dorit”, referindu-se la Capitala pe care bucureştenii şi-o doresc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.