Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, la Parlament, că a discutat cu Victor Ponta „câte-n lună şi-n stele”, iar fostul premier nu este în afara partidului ca să meargă la el cu o ofertă, în condiţiile în care el nu merge „la piaţă cu oferte pe tarabă” pentru colegii de partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chestionat ce a discutat cu Victor Ponta l-a întâlnirea pe care au avut-o în urmă cu câteva zile, Liviu Dragnea a spus: „Câte-n lună şi-n stele. Am discutat ca doi prieteni vechi”.

De asemenea, întrebat dacă i-a făcut vreo ofertă fostului premier, liderul PSD a susţinut că nu merge „la piaţă cu oferte pe tarabă” către colegii de partid.

„Victor Ponta nu este în afara partidului ca să merg cu o ofertă la el. Eu nu mă duc la piaţă cu oferte pe tarabă către colegii de partid, categoric nu”, a completat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Liviu Dragnea a ţinut să precizeze că PSD este un partid „unit şi coerent”.

„Noi ne înţelegem foarte bine în partid, funcţionăm bine şi este un partid unit şi coerent. Că se încearcă să se inducă ideea că avem o problemă în partid, asta se pare că a generat şi decizia organizaţiilor judeţene care au simţit nevoia să se întrunească Comitetele Executive judeţene să reafirme acest sprijin. Nu avem probleme”, a conchis Liviu Dragnea. 

Deputatul PSD Victor Ponta a precizat marţi, într-o postare pe Facebook, că nu i-a propus nimeni să fie ministru al Justiţiei şi nu îşi doreşte „absolut deloc” această funcţie, afirmând ironic că ultima dată când a ocupat interimar acest post a făcut „numai greşeli”.

„Am spus că nu mă mai interesează şi nu mai răspund la toate prostiile şi bârfele «din piaţă» / dar pentru că oameni serioşi m-au întrebat azi trebuie să precizez: nu mi-a propus nimeni să fiu Ministrul Justiţiei şi nu imi doresc absolut deloc aşa ceva ! Clar? ( ultima dată când am fost Ministru al Justitiei am făcut numai greşeli)!”, a scris Victor Ponta. 

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, luni seară, la B1TV, întrebată despre informaţiile potrivit cărora premierul Sorin Grindeanu s-ar fi întâlnit cu fostul premier Victor Ponta, că nu vede care este problema, iar întrebată dacă Ponta ar putea face parte din Guvern, ea a răspuns că este posibil. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.