Liderul PRU Bogdan Diaconu a iniţiat pe Facebook un apel pentru a-l aduce pe Victor Ponta în formaţiunea sa, inspirat din jocul PokemonGO, cerându-le susţinătorilor săi să îi scrie fostului premier un mesaj pentru ca "cel mai tare pokemon" să vină în PRU, Ponta răspunzând că, după ce a fost "Mickey Mouse" şi "PuieMonta", a ajuns PokePonta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Apel către toţi românii! Ajutaţi Partidul România Unită să-l prindă la Pokemon GO pe cel mai tare POKEMON! Dă-i lui PokePonta un mesaj pe FB să vină la PRU!!!", se arată în mesajul lui Bogdan Diaconu.

După o oră de la postarea liderului PRU, Victor Ponta a răspuns, glumind pe Facebook: "Ei asta mai lipsea. După ce am fost Mickey Mouse, The Plagiator, PuieMonta, etc., etc., am ajuns şi PokePonta".

El a spus că deja copiii lui l-au "capturat", dar în ceea ce priveşte apelul lui Bogdan Diaconu "de mâine la Parlament vedem".

După campania de racolări începută de PRU, în urma căreia mai mulţi parlamentari au intrat în formaţiune, Bogdan Diaconu a afirmat că acum îl aşteaptă şi pe Victor Ponta să facă acest pas. În replică, fostul premier a spus că va ajuta PRU cu sfaturi, dar nu doreşte să plece din PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.