Copreşedintele partidului REPER Dragoş Pîslaru a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa, mafia imobiliară, mafia azilelor, mafia companiilor municipale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

«Candidatul momentan» a fost dat pentru candidaţii proprii - Firea şi Burduja. Coaliţia continuă să producă ceea ce ne-a obişnuit deja să producă: haos!  În ultimele zile am asistat cu toţii la jocuri politice care nu sunt în interesul oamenilor şi mai ales al bucureştenilor. Ridicolul e singurul lucru de care sunt în stare cele două partide care au dovedit deja că nu pot guverna ţara bine şi nu o pot pune pe o direcţie de dezvoltare economică sustenabilă”, a afirmat Dragoş Pîslaru, potrivit unui comunicat de presă al REPER.

El mai spune că pe 9 iunie „e important să ieşim cât mai mulţi la vot şi să îi trimitem acasă pe aceşti mafioţi deghizaţi în politicieni, care nu au făcut în ultimii ani decât să distrugă speranţele românilor şi să ţină ţara blocată în jocurile lor politice”.

„E nevoie să ieşim din acest blocaj. Iar cea mai bună opţiune pentru Bucureşti este Nicuşor Dan, singurul primar general transparent şi care a arătat public că vrea să continuie ce a început: transformarea Capitalei într-un oraş al viitorului. Partidul Reper îl susţine pe Nicuşor Dan şi crede că el este singura speranţă de dezvoltare corectă a Bucureştiului. În plus, propunerile noastre pentru Consiliul General sunt de oameni profesionişti, integri, care merită sprijinul ca să poată la rândul lor să creeze majoritatea alături de care Nicuşor Dan să continue dezvoltarea Bucureştiului”, a conchis Pîslaru, conform sursei citate.

PSD şi PNL au decis să candideze separat la Primăria Capitalei, renunţând astfel la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu după 14 ore de negocieri şi după ce Cîrsoiu s-a aflat luni timp de peste cinci ore la Palatul Victoria, pentru discuţii. Ca urmare a acestei hotărâri, social-democrata Gabriela Firea şi liberalul Sebastian Burduja revin în poziţiile de candidaţi pentru Primăria Generală, cei doi anunţându-şi, anterior desemnării lui Cîrstoiu, intenţia de a candida.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.