Conducerea PNL urmează să se reunească, joi, într-o şedinţă a forului principal de decizie, Biroul Politic Naţional, precedată de o comisie de unificare, convocarea venind în contextul anunţului pe care liderii PNL urmează să îl facă, miercuri seară, într-o conferinţă de presă, unde va participa şi Marian Munteanu, despre candidatura PNL la Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şedinţa Biroului Politic Naţional este convocată pentru stabilirea calendarului depunerii candidaturii la Primăria Generală, dar şi a strategiei pentru campanie. 

Marian Munteanu, în prezent candidat al PNL la Primăria Capitalei, este aşteptat, miercuri, la sediul central al partidului, pentru o discuţie cu liderii partidului, în contextul unor scenarii privind retragerea candidaturii acestuia. 

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

La sediul PNL se află Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, liderul PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele Teodor Atanasiu, dar şi Cristian Buşoi. 

Liderii liberali i-au cerut lui Marian Munteanu clarificări privind participarea în unele firme şi fundaţii, dar şi informaţii privind posibile vulnerabilităţi legate de legături cu Securitatea, potrivit unor surse din partid. 

Potrivit surselor citate, Marian Munteanu a refuzat până în acest moment să semneze declaraţia de integritate, propusă de România Curată.

De altfel, Munteanu a declarat, luni, la B1, că nu a semnat declaraţia de integritate a PNL, deşi săptămâna trecută, după şedinţa PNL Sector 1, afirma că a semnat, pe lângă adeziunea la partid, şi declaraţia de integritate, obligatorie pentru toţi candidaţii formaţiunii la locale.

Munteanu mai spunea, atunci, despre Alianţa România Curată, că nu recunoaşte oricui dreptul de a fi evaluat.

În cazul în care Marian Munteanu decide să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei, liberalii trebuie să găsească, cât mai repede, un înlocuitor, în condiţiile în care termenul limită pentru depunerea canditaturilor la alegerile locale este 26 aprilie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.