Comisia prezidenţială pentru proiectul de ţară s-a reunit, vineri, la Palatul Cotroceni, fiind dezbătute o serie de teme elaborate până în prezent în cadrul grupurilor de lucru, care privesc consolidarea statului de drept şi a libertăţilor fundamentale şi economia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Specialiştii din Comisia Prezidenţială şi reprezentanţi ai partidelor şi formaţiunilor politice parlamentare, membri ai Comisiei, au dezbătut astăzi contribuţiile tematice elaborate până în prezent în cadrul grupurilor de lucru. Aceste documente vizează problematici referitoare la consolidarea statului de drept şi a libertăţilor fundamentale, modelul economic de dezvoltare a României, dimensiunile socio-culturale şi demografice ale societăţii româneşti, precum şi poziţia ţării la nivel european şi internaţional", informează Administraţia Prezidenţială.

Comisia Prezidenţială, în baza celor patru documente tematice, a elaborat propuneri şi observaţii în vederea "consolidării şi armonizării punctelor de vedere exprimate".

"În acest fel, printr-o abordare consensuală, vor fi consolidate fundamentele de viziune şi conţinut ale Proiectului de ţară", potrivit unui comunicat de presă.


În perioada următoare, grupurile de lucru tematice se vor reuni si vor lua în considerare observaţiile şi propunerile formulate în şedinţa de vineri.

O nouă şedinţă a plenului Comisiei Prezidenţiale va avea loc la începutul lunii octombrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.