Premierul Marcel Ciolacu a declarat într-un interviu la Prima News că, în opinia sa, consideră în continuare că un stat de mărimea României trebuie să aibă o aeronavă a guvernului, nu neapărat a demnitarilor, pe care pot să o folosească şi sportivii şi demnitarii. El a menţionat că speră ca o astfel de achiziţie să aibă loc în viitor, şi a menţionat că a fost o greşeală că până acum n-am avut o aeronavă pentru că am fi scutit atâtea şi atâtea discuţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consider în continuare că un stat de mărimea României trebuie să aibă o aeronavă a guvernului, nu neapărat a demnitarilor, pe care pot să o folosească şi sportivii şi demnitarii şi toată relaţia interinstituţională pe care o are România cu alte alte state”, a spus premierul Ciolacu, întrebat dacă se impune o aeronavă oficială, în condiţiile în care deplasarea sa şi a delegaţiei române în SUA s-a făcut cu avioane de linie.

Întrebat când se va întâmpla acest lucru, Ciolacu a răspuns: ”Sperăm că în viitor. A fost o greşeală că până acum n-am avut o aeronavă şi am fi scutit atâtea şi atâtea discuţii”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.