Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu anunţă pe Facebook că a avut o discuţie luni după-amiază cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează ca el să o aibă cu preşedinţii de organizaţii pentru a discuta despre rezultatului obţinut la aceste alegeri şi îşi roagă colegii csă se gândească la obiectivele pentru alegerile de anul viitor, dând asigurări că rămân o echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am vorbit în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu preşedinţii de organizaţii pentru a discuta despre rezultatului obţinut la aceste alegeri. Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin. Vreau să spun cât ce poate de clar că această discuţie a fost una calmă, aşezată şi productivă. A fost o campanie în care s-a muncit mult, mulţumim tuturor celor care s-au implicat şi mulţumim milioanelor de români care au dat un vot de încredere Partidului Social Democrat şi Vioricăi Dăncilă”, a scris Ciolacu pe Facebook, pe fondul informaţiilor conform cărora discuţia ar fi avut scopul de a o determina pe Dăncilă să demisioneze.

El remarcă faptul că rezultatul alegerilorprezidenţiale nu mulţumeşte pe niciunul dintre membrii partidului, dar asta nu înseamnă ca nu există soluţii.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Vreau să îi rog pe colegii mei să se gândească la obiectivele noastre pentru alegerile de anul viitor. Rămânem o echipă, rămânem împreună, aşa cum am făcut-o întotdeauna în momente mai complicate. PSD este în continuare un partid puternic!”, scrie Ciolacu.

Aceste discuţii au loc în condiţiile în care Comitetul Executiv al PSD a fost convocat pentru marţi, având ca temă analiza rezultatului alegerilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.