Preşedintele USR Cătălin Drulă acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat pentru oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Uitaţi-vă bine la ce se întâmplă în aceste zile în politica românească. Acesta e Proiectul Iohannis pentru România: dominaţia mediocrităţii şi a nulităţilor urcate şi menţinute securistic în vârful partidelor. Guvernul României a absentat de la muncă nemotivat ieri ca să producă după 16 ore marea ştire că noii candidaţi PSD-PNL sunt tot ăia vechi. Economia României gâfâie în timpul ăsta, antreprenorii nu ştiu cum să mai scoată cămaşa cu noile taxe, inflaţia e cea mai mare din Europa, împrumuturile Ministerului Finanţelor sunt galopante. Corupţia e “larg răspândită”, spune raportul Departamentului de Stat al SUA”, a scris Cătălin Drulă, marţi pe Facebook.

El a mai spus că se poate să existe oameni cinstiţi şi care au coloană vertebrală în politica românească şi să nu mai fin conduşi de „neterminaţi şi şpăgari”.

„Se aude o întrebare din piepturile a milioane de români exasperaţi: se poate şi altfel sau suntem condamnaţi “cu ăştia”? Da, se poate. Da, există şi oameni cinstiţi şi cu coloană vertebrală în politica românească. Cu şcoală făcută la vremea ei. Cu iubire de ţară şi preocupare pentru viitorul copiilor noştri. Nu e vreun blestem şi nu e inevitabil să fim conduşi de neterminaţi şi şpăgari. Soluţia este să ne organizăm şi să dăm ţării un viitor. Această organizare are un nume: Alianţa Dreapta Unită. Veniţi alături de noi! Speranţa pentru o Românie Modernă este aici, acum”, a completat liderul USR.

PSD şi PNL au decis să candideze separat la Primăria Capitalei, renunţând astfel la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu după 14 ore de negocieri şi după ce Cîrsoiu s-a aflat luni timp de peste cinci ore la Palatul Victoria, pentru discuţii. Ca urmare a acestei hotărâri, social-democrata Gabriela Firea şi liberalul Sebastian Burduja revin în poziţiile de candidaţi pentru Primăria Generală, cei doi anunţându-şi, anterior desemnării lui Cîrstoiu, intenţia de a candida.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.