Preşedintele USR Cătălin Drulă a declarat că l-a auzit pe prim-ministrul Marcel Ciolacu cum a spus că închide iar Guvernul pentru că e ocupat cu strângerea de semnături pentru candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea. „Dacă tot România este o ţară neguvernată, de ce nu îşi dă demisia?”, se întreabă Drulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„L-am auzit pe Marcel Ciolacu cum spune că închide iar Guvernul pentru că are treabă în altă parte. Se duce să strângă semnături pentru Gabriela Firea. Dacă tot este România o ţară neguvernată, de ce nu îşi dă demisia? Acum două zile, a ţinut închis Guvernul timp de 16 ore până a reuşit să îşi retragă medicul şpăgar, ieri a plecat să o susţină pe Gabriela Firea”, a scris Cătălin Drulă, miercuri pe Facebook.

El a mai spus că între timp, cererea de plată numărul 3 din PNRR este blocată.

„Este revoltător cum îşi bate joc de miliardele de euro din PNRR. România, în ultimii 34 de ani, a avut şi are un singur plan de modernizare a ţării: PNRR. Plan făcut de USR în doar 8 luni de guvernare. Este planul de ţară care aduce 28 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană, bani cu care să construim şcoli, spitale şi autostrăzi”, a mai spus Drulă.

Liderul USR i-a transmis premierului: „Marcel Ciolacu, treci la muncă”.

„Cât am fost ministrul Transporturilor, în doar opt luni, am lansat proiecte pentru peste 1.000 km de autostradă şi drumuri expres şi am adus 7,6 miliarde de euro pentru drumuri şi căi ferate. Aşa se construieşte România Modernă, prin muncă şi viziune. Pe 9 iunie, alege România Modernă”, a conchis Drulă.

Liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu a declarat că este ferm convins că Gabriela Firea va fi din nou aleasă la şefia Primăriei Capitalei. El a explicat retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din postura de candidat comun al PSD şi PNL la Primăria Municipiului Bucureşti prin faptul că era inadmisibil ca cele două mari partide din România să nu fie jucători, ci să fie arbitri care să arbitreze cine câştigă între Nicuşor Dan şi Cristian Popescu Piedone. El a mai precizat că se va implica direct în strângerea de semnături pentru candidatura Gabrielei Firea, în Capitală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.