Candidatul comun al PSD şi PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cârstoiu a precizat că nu crede că bucureştenii îşi doresc un primar ca Nicuşor Dan, ci un primar „echilibrat care să dea sănătate oraşului”. El a adăugat că îşi va lua concediu din funcţia de manager al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, pe perioada campaniei electorale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu nu cred că bucureştenii îşi doresc un primar ca Nicuşor Dan”, a afirmat Cătălin Cârstoiu, miercuri la Hala Laminor, întrebat care crede că sunt şansele ca Nicuşor Dan să câştige Primăria Capitalei.

Chestionat dacă bucureştenii îşi doresc un edil ca Cristian Popescu Piedone, care candidează din partea PUSL la Primăria Capitalei, Cârstoiu a răspuns: „Nici atât”.

„Eu cred că îşi doresc un primar echilibrat care să dea sănătate oraşului”, a completat medicul Cârstoiu.

De asemenea, întrebat dacă va demisiona din funcţia de manager al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, candidatul comun al PSD şi PNL la PMB a replicat: „O să îmi iau concediu”.

„Nu există prevederea de suspendare a unui contract. Există doar posibilitate de a îţi lua concediu. Asta am să fac”, a mai explicat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.