Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat, sâmbătă, la Neptun, că ideea prezenţei sale pe listele PMP de la alegerile parlamentare este una pe care nu o respinge, dar nici nu o îmbrăţişează, el precizând că decizia finală se va lua în funcţie de analize sociologice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă s-a decis în privinţa unei candidaturi la alegerila parlamentare din acest an, Traian Băsescu a răspuns: ”Vom vedea în preajma alegerilor. Dacă va fi necesar, daca va fi în avantajul partidului, probabil voi candida. Va trebui să vedem care este soluţia corectă pentru partid şi voi face ce trebuie. Dar vom face nişte analize sociologice atunci.”

Preşedintele PMP a spus că nu respinge ideea, însă a adăugat că va veni şi vremea retragerii sale din politică. ”Nu resping ideea... nu o îmbrăţişez. Trebuie să vină vremea să mă ocup şi de nepoţi şi să scriu cărţile mandatului", a mai declarat Băsescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.