Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat că nu poate divulga dacă i-a spus sau nu medicului Cătălin Cîrstoiu să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei, fiind „o discuţie privat, ca de la naş la fin”. El a adăugat că i-a oferit finului său o soluţie abruptă şi anume „Păi ei te-au pus, ei să te retragă”. „E o copilărie să le dai ocazia unei făcături de tip buzoian, de tip covrigar, să spună – «băi, a fost neserios ala, ne-a plecat candidatul»”, a mai precizat Băsescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu pot să vă spun. A fost o discuţie privată, ca de la naş la fin. În orice caz, gândiţi-vă la soluţia abruptă pe care i-am dat-o, nu la una moale. «Păi ei te-au pus, ei să te retragă». De ce să spună – «ne-a fugit candidatul pe trotuar»? E o copilărie să le dai ocazia unei făcături de tip buzoian, de tip covrigar, să spună – «băi, a fost neserios ala, ne-a plecat candidatul»”, a declarat Traian Băsescu, întrebat dacă i-a spus medicului Cătălin Cîrstoiu să se retragă din competiţia pentru Primăria Capitalei, duminică la Digi 24.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.