Primarul Braşovului Allen Coliban îi dă replica secretarului general al PNL Lucian Bode care a spus că acesta ar fi încercat să se cuibărească la liberali pe final de mandat. Edilul i-a transmis acestuia, cât şi liderului liberalilor Nicolae Ciucă să înceteze cu dezinformarea şi a explicat că a avut trei întâlniri cu Ciucă şi i-a propus să preia filiala PNL Braşov şi să candideze pentru primărie, însă de fiecare dată i-a spus că va candida din partea propriului partid, USR, respetiv alianţa Dreapta Unită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Bode, Ciucă. Ăsta e adevărul: domnule Ciucă, m-aţi invitat la trei întâlniri şi în toate v-am spus că eu voi candida din partea propriului meu partid. Domnule Ciucă, m-aţi sunat şi m-aţi invitat la o întâlnire. Mi-aţi pus pe tavă filiala voastră locală. Vă citez aproximativ. «Să îi dai pe toţi afară, să aduci pe cine vrei şi să candidezi pentru un nou mandat din partea peneleului». Mai uşor cu dezinformarea. Vorbeşte Bode despre mine, prin presă. Eu ştiu despre Bode, ca orice braşovean, doar că a încercat să fure Cetăţuia de pe Dealul Straja. Şi mai ştiu, ca orice român, matrapazlâcurile lui expuse de cei de la Recorder. Zice, că «am încercat să mă cuibăresc, pe final de mandat în partidele de la guvernare». Nu, Bode. Aţi încercat să mă convingeţi să vă iau cu totul filiala locală şi să vă lăudaţi apoi că aveţi primar la Braşov”, a scris Allen Coliban, vineri pe Facebook.

El citează dintr-un articol publicat de Biz Braşov în care Nicolae Ciucă a recunoscut că a avut trei întâlniri cu el în vederea unei posibile candidaturi din partea PNL la Primăria Braşov.

„Mai zice articolul din Biz Braşov: «Întrebat direct, preşedintele PNL Nicolae Ciucă a recunoscut că a avut trei întâlniri cu primarul Braşovului în vederea unei posibile candidaturi din partea PNL la Braşov doar că - rezultatul este că noi îl avem candidat pe ....». Păi, da. Ne-am întâlnit. La prima întâlnire, am transmis că eu voi candida din partea propriului meu partid. V-am făcut o singură «ofertă». Să-mi susţineţi candidatura, o candidatură normală, corectă, de dreapta, bazată pe un program de dezvoltare a Braşovului. V-am spus de prima dată - mingea este la PNL, dacă se leapădă de PSD sau nu. Atunci aţi spus că da, că veţi rezolva tot sabotajul din plan local, coordonat de Scripcaru şi de viceprimar, şi că vom găsi căi de colaborare. Că nu s-a petrecut nimic din ce aţi promis atunci, o ştim cu toţii”, a completat Coliban.

„Ne-am mai întâlnit. De încă două ori. Tot pentru că aţi insistat, că aveaţi nevoie să luaţi o decizie şi că prima opţiune eram eu, potrivit sondajelor dumneavoastră”, a continuat Coliban.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
„Aţi încercat iar să mă tot convingeţi să vă preiau filiala locală, chiar dacă, din prima secundă v-am spus că nu e cazul să insistaţi. Că eu nu sunt aşa cum i-aţi văzut pe mulţi alţii din politică. Şi aşa, aţi ajuns să rămâneţi fără candidat, căci «omul care face nimic» e mai degrabă candidatul pesedeului la Braşov. Braşovenii vor alege pe 9 iunie!”, a conchis primarul Braşovului.
Secretatul general al PNL Lucian Bode a declarat, joi seară, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL din judeţul Braşov pentru alegerile locale din 9 iunie, că „unii care n-au făcut nimic patru ani şi au blocat proiecte lăsate de vechile administraţii au încercat să se cuibărească pe final de mandat în partidele de la guvernare”, referindu-se la primarul Braşovului Allen Coliban.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.