Preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, duminică seară, după închiderea urnelor, că nu a vorbit cu Dacian Cioloş în cursul zilei de duminică, dar va avea o discuţie luni pentru a vedea în ce măsură se poate concretiza proiectul de a construi o majoritate care să-l susţină pe Cioloş pentru funcţia de prim-ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”N-am vorbit cu Dacian Cioloş nici despre rezultat, nici despre voturi, nici despre altceva. E important să vedem rezultatele ca ulterior să putem să discutăm o strategie. Sigur că, mâine cel târziu, vom avea această discuţie împreună cu Dacian Cioloş, împreună cu cei de la USR, să vedem în ce măsură se poate concretiza proiectul la care am pornit împreună”, a declarat Alina Gorghiu.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.