Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat miercuri, despre extrădarea fugarului Cătălin Cherecheş din Germania. că procedura este în curs şi este convinsă că vom avea într-un interval de timp scurt un deznodământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ultima corespondenţă este cea legată de condiţiile din penitenciare şi legată de faptul că hotărârea definită a instanţei din România este valabilă, pentru că dânsul, prin echipa de avocaţi, a contestat atunci ultima hotărâre. Procedura este în curs şi sunt convinsă că vom avea într-un interval de timp scurt un deznodământ”, a declarat ministrul Justiţiei, despre dosarul fugarului Cătălin Cherecheş.

Alina Gorghiu a precizat că nu au mai fost termene intermediare, în instanţă.

”Pe măsură ce ne apropiem de final o să pot da informaţii suplimentare. Nu există probleme, până acum, ridicate, nici lămuriri suplimentare cerute, se pare că instanţa germană a primit informaţiile venite dinspre Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) şi de la instanţa de executare şi sunt, sper eu, lămuriţi”, a mai arătat Gorghiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.