Preşedintele PNL Iaşi, Alexandru Muraru, susţine că obiectivul la alegerile din 9 iunie este ca filiala ieşeană să ajungă în topul primelor trei organizaţii liberale la nivel naţional, adică să căştige primăria Iaşi, şefia Consiliului Judeţean plus 60 de primării în cele 98 de localităţi ale judeţului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Deputatul Alexandru Muraru a afirmat în noaptea de joi spre vineri, la evenimentul prin care PNL Iaşi a marcat debutul campaniei electorale, că liberalii ieşeni au ca ţintă recâştigarea Primăriei şi a Consiliului Judeţean, precum şi obţinerea de majorităţi în Consiliul Local şi cel Judeţean.
”Vrem să păstrăm cei 50 de primari pe care îi avem în judeţ şi să creştem numărul lor până la 60. Obiectivul nostru este să ducem PNL Iaşi între primele trei organizaţii. Suntem pe locul cinci în prezent între filialele PNL, dar vrem locul trei. Un scor bun al PNL Iaşi va însemna şi o reprezentare bună în viitorul Guvern, adică de a avea secretari de stat, un ministru, astfel încât să putem aduce fonduri”, a afirmat Alexandru Muraru.
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
La rândul său, europarlamentarul Rareş Bogdan, prezent la acţiunea PNL Iaşi, a afirmat că îşi doreşte o campanie decentă, bazată pe idei şi proiecte.
”Sper să reuşim să ducem peste jumătate plus unu din totalul delegaţiei române la Parlamentul European. Asta înseamnă un minim de 17 mandate, dar eu cred că scorul nostru poate fi spre 21 sau 21 de mandate, având în vedere şi sondajele de opinie. La Iaşi, primarul Mihai Chirica şi preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Alexe se bucură de sprijinul nostru”, a adăugat europarlamentarul Rareş Bogdan.
La evenimentul lansării campaniei electorale PNL la Iaşi au fost prezenţi Mihai Chirica, Costel Alexe, consilieri locali şi judeţeni, dar şi alţi lideri liberali locali.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.