ALDE va organiza, joi, un eveniment de lansare a candidaturii la Primăria Sectorului 1 a fostei jurnaliste Laura Chiriac, care este în prezent purtător de cuvânt al formaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansarea candidaturii va avea loc începând cu ora 11.00 la Romexpo, în prezenţa copreşedinţilor ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, dar şi a Organizaţiei ALDE Bucureşti. 

De altfel, Laura Chiriac a postat pe Facebook şi sloganul său pentru alegerile locale din iunie: ”Se poate, cu mâinile curate”. 

Laura Chiriac a fost consilier de stat, cu atribuţii în domeniul politicilor sociale, în Guvernul Ponta, de unde a demisionat după ce la Palatul Victoria a venit Guvernul Cioloş.

Laura Chiriac este membră ALDE, formaţiunea politică anunţând, în 15 iulie 2015, înscrierea ei în partid. ALDE preciza atunci că Laura Chiriac va răspunde de politicile sociale, precum şi de relaţiile internaţionale ale partidului.

Anterior, ea a lucrat la mai multe instituţii media, printre care "Bucarest matin", Radio France Internationale (RFI), cu care a colaborat până în 2007. A fost corespondent al radioului francez Europe 1, precum şi corespondent al Agenţiei France Press (AFP).

În perioada 2007-2011, a colaborat cu postul Realitatea TV. Din 2011 până în 2014 a lucrat la România TV, unde a moderat o emisiune alături de jurnalistul Victor Ciutacu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.