Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Bucureşti, a fost agresat în timp ce se afla în Primăria Sectorului 6 şi discuta cu angajaţii Primăriei despre ridicarea şi distrugerea corturilor AUR din sector. Corturile destinate strângerii semnăturilor aveau autorizaţie valabilă, însă au fost furate şi distruse cu o zi înainte de termen de către echipa Primăriei Sectorului 6, mai spun reprezentanţii partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Autorizaţia începând cu 10 mai a fost obţinută de către Comitetul de iniţiativă pentru revizuirea Constituţiei, cu acceptul nostru de a folosi structurile metalice aflate în proprietatea noastră. Primarul Ciprian Ciucu a recunoscut că acele corturi aveau autorizaţie, însă în loc să accepte un dialog cu noi pentru a găsi o soluţie amiabilă, a fugit şi a trimis Poliţia Locală să ne evacueze cu forţa din instituţie”, a declarat Mihai Enache, potrivit comunicatului de presă al AUR.

Mihai Enache a abordat problema în mod civilizat şi a încercat să găsească o soluţie, dar a fost agresat şi dat afară din instituţie, fără să primească vreo explicaţie legată de situaţia corturilor vandalizate şi furate, mai spune sursa citată.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Foto: partidulaur.ro
Foto: partidulaur.ro
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.