Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell a felicitat marţi autorităţile române pentru modul în care au organizat alegerile parlamentare şi a spus că şi ambasada şi Guvernul britanic sunt gata să continue să lucreze cu noul Executiv de la Bucureşti, exprimându-şi convingerea că va exista posibilitatea dezvoltării relaţiilor bilaterale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Felicit autorităţile pentru că am impresia că alegerile s-au derulat într-un mod foarte liniştit, inclusiv în Marea Britanie,  unde Ambasada României a organizat 20 de locuri pentru a vota în ţara noastră. Rezultatul e rezultat, exprimă voinţa românilor, ceea ce este firesc. Şi Ambasada britanică, şi guvernul Marii Britanii suntem gata sa continuăm să lucrăm cu guvernul nou din România. Şi sunt absolut sigur că o să avem posibilitatea nu numai să menţinem dar şi să dezvoltăm şi să creştem legăturile bilaterale între ţările noastre", a spus Paul Brummell.

Invitat să comenteze nivelul redus al prezenţei la vot, diplomatul a răspuns: ”Ştiu că participarea la vot a fost de 39,5%. Sigur că poate fi mai bine, dar este o problemă nu doar în România. Noi încercăm, în fiecare ţară democratică, să îndemnăm oamenii să voteze”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.