Primăvara ne-a surprins cu temperaturi tare călduroase. Aşa că, dacă nu ieşiţi acum pe verandă să vă bucuraţi de un cocktail răcoritor alături de cei dragi, când o veţi face? Dacă vă număraţi printre persoanele pasionate de timp liber şi distracţie, aflaţi că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează ne propunem să vă oferim câteva reţete de băuturi sezoniere cu Jack Daniel’s. Veţi afla care sunt cocktailurile indicate atât pentru domni cât şi pentru doamne şi la final, vă veţi putea cufunda în arome fără nicio grijă. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăvara este momentul perfect pentru a vă începe activităţile în aer liber. Ce poate fi mai frumos decât să vă bucuraţi de băuturi aromate alături de prieteni, într-o zi călduroasă de weekend? Dacă vă număraţi printre norocoşii ce dispun de o grădină spaţioasă şi amenajată special pentru întruniri între amici, atunci probabil că vă doriţi să organizaţi cât mai des astfel de serate, nu-i aşa? Sau poate chiar şi dacă locuiţi la apartament, tot vă doriţi acest lucru, numai pentru simplul fapt că vă veţi petrece timpul cu persoanele dumneavoastră dragi. Indiferent de situaţia în care vă aflaţi, să ştiţi că puteţi ţine petreceri de weekend ori de câte ori doriţi. Tot ce aveţi nevoie sunt cocktailurile de sezon şi gata! Veţi da un party pe cinste. În continuare vă vom prezenta reţetele cu Jack Daniel’s promise. Astfel, dumneavoastră le veţi putea alege pe cele mai apetisante.

  • Reţete de cocktailuri pentru doamne

După cum v-am menţionat şi la început, vă vom enumera atât reţete pentru domni, cât şi pentru doamne. Acum însă, ne concentrăm pe cele din urmă. Înainte de toate vrem să vă mai spunem un lucru: în cazul în care nu vă place gustul whiskey-ului Jack Daniel’s, puteţi încerca următoarele cocktailuri şi cu romul Captain Morgan. Vor ieşi la fel de gustoase! Iată ce reţete aveţi la dispoziţie:

  • Berry Punch: amestecaţi 45 ml de whiskey cu 60 ml de limonadă sau suc, alături de câteva afine, căpşuni şi zmeură tăiate. Puneţi deasupra câteva cuburi de gheaţă şi aţi obţinut un cocktail perfect.
  • Watermelon Punch: dacă preferaţi pepenele în locul fructelor de pădure, aflaţi că puteţi crea acelaşi cocktail gustos combinând whiskey-ul cu un lichior de pepene şi puţin sirop de rodie.
  • Peach Lemonade: iar dacă doriţi să simţiţi mai intens gustul primăverii, încercaţi aceeaşi combinaţie în amestec cu lichiorul de piersici, puţin suc de lămâie şi sirop de merişoare.

Aceste băuturi sunt perfecte pentru doamne datorită notelor lor fructate şi parfumate.

  • Reţete de cocktailuri pentru domni

Înainte de încheiere trebuie să vă enumerăm şi reţetele pentru domni. După cum bine ştiţi, aceştia preferă băuturile mai tari, cu note amărui. Aşadar, iată ce puteţi prepara pentru dumneavoastră şi cei dragi:

  • Whiskey on the rocks: deşi această combinaţie nu este cocktail în toată regulă, ea poate fi totuşi încadrată în această categorie. Tot ce trebuie să faceţi este să puneţi trei cuburi mari de gheaţă într-un pahar, să turnaţi două degete de Jack Daniel’s deasupra şi să ornaţi cu o felie de lime şi o frunză de mentă.
  • Gentleman’s Drink: o altă idee masculină pentru domnii din viaţa dumneavoastră este şi această băutură. Aveţi nevoie de 50 ml de whiskey, 12 ml de vermut dulce şi 12 ml de vermut sec. Amestecaţi bine, agitaţi într-un shaker şi apoi turnaţi în pahar, cu o felie de lămâie deasupra.
  • Jack Sour: ultimul, dar nu cel din urmă cocktail de azi este Jack Sour. Pentru a-l obţine aveţi nevoie de 50 ml de whiskey, 25 ml de suc de lămâie şi 15 ml de sirop de zahăr fără aromă. După ce amestecaţi bine, veţi rămâne cu un cocktail revigorant, energizant şi demn de apreciat.

Acum că aţi aflat ce tipuri de băuturi puteţi prepara pentru petrecerea dumneavoastră între prieteni, tot ce vă rămâne de făcut este să vă bucuraţi pe deplin de compania celor dragi şi să depănaţi cât mai multe amintiri.

               Acestea fiind spuse, iată-ne ajunşi la final. Sperăm că informaţiile oferite v-au fost de folos. Pentru şi mai multe idei, nu ezitaţi să navigaţi mediul online. Vă dorim distracţie plăcută!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.