Tânărul din Buzău care şi-a ucis, în februarie 2019, prin incendiere, fosta iubită a fost condamnat definitiv la 24 de ani de închisoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Curtea de Apel Ploieşti a respins apelurile părţilor în dosarul tânărului din Buzău care şi-a ucis foarta iubită prin incendiere, sentinţa fiind definitivă.

Astfel, rămâne valabilă decizia din ianuarie 2020 a magistraţilor Tribunalului Buzău, care l-au condamnat pe Cosmin Dan la 24 de ani de închisoare şi la plata unor daune în sumă totală de 160.000 de euro către părinţii victimei.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În plus, profilul genetic al lui Cosmin Dan va fi introdus în Sistemul Naţional de Date Genetice, o bază de date informatizată, conţinând date despre persoane condamnate definitiv sau suspecţi de infracţiuni grave.

În dimineaţa zilei de 23.02.2019, tânărul Cosmin Dan din Buzău a mers în apartamentul fostei sale iubite, Valentina Nica, de 21 de ani, şi, în urma unui conflict în care a şi lovit-o, a aruncat cu benzină dintr-o sticlă în dormitorul în care tânăra se afla şi a aprins focul cu o brichetă.
În apartament se mai aflau şi alţi tineri, care au fugit alături de agresor, în timp ce fata striga după ajutor.

Valentina Nica a fost găsită carbonizată de pompieri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.