Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, marţi, ca nefondată, contestaţia declarată de fostul director adjunct al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării Iulian Cristian Gherghe la măsura arstului preventive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”14/81/2021 - contestaţie luarea măsurii arestării preventive. Respinge ca nefondată contestaţia declarată de Gherghe Iulian Cristian!”, a transmis, marţi,Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Sâmbătă, fostul director adjunct al Direcţiei Generale de Informaţii a ApărăriiIulian Cristian Gherghe a fost arestat pentru 30 de zile.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Procurorii îl acuză de delapidare, fals material, fals intelectual şi uz de fals, pentru că ar fi sustras aproape 180.000 de dolari din banii instituţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.