Guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Public pe acest an cu suma de 14,89 milioane lei din Fondul de rezervă bugetară. Din aceşti bani, 14 milioane sunt pentru Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în vederea asigurării co-finanţării proiectelor finanţate din fonduri externe nerambursabile, pentru asigurarea bunurilor şi serviciilor necesare bunei desfăşurări a activităţilor specifice ale instituţiei, precum şi pentru achiziţionarea de autoturisme, mobilier şi aparatură birotică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Executivul a adoptat hotărârea de Guvern privind suplimentarea bugetului Ministerului Public pe anul 2024 din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2024.

Prin urmare, din totalul de 14,89 milioane lei, 891.000 lei sunt în vederea constituirii garanţiei aferente contractului de închiriere pentru noul sediu în care au fost relocate Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Suma reprezintă credite de angajament şi credite bugetare, mai arată comunicatul de presă al Guvernului.

Restul de 14 milioane lei sunt pentru Direcţia Naţională Anticorupţie pentru asigurarea co-finanţării proiectelor finanţate din fonduri externe nerambursabile, pentru asigurarea bunurilor şi serviciilor necesare bunei desfăşurări a activităţilor specifice ale instituţiei, precum şi pentru achiziţionarea de autoturisme, mobilier şi aparatură birotică, potrivit sursei citate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.