Preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, a declarat că a fost audiat, joi, la Parchetul instanţei supreme în calitate de martor, în cazul unei plângeri făcute de proprietarul imobilului unde partidul a avut sediul şi de Distrigaz, legat de contorul de la gaze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Diaconu a spus că plângerea a fost făcută în legătură cu contorul de gaze din imobil, arătând că PRU a schimbat sediul după ce mai bine de zece luni a stat fără a avea acces la gaze. 

”Proprietarul are o problemă cu Distrigaz, probabil el cu cine a fost... Am părăsit acel sediu tocmai pentru că nu aveam utilităţi. Am stat 10 luni fără gaze, doar în primele două luni am avut gaze”, a spus Diaconu, la ieşirea de la audieri.

Bogdan Diaconu a precizat că PRU creşte şi ”important este sa scăpăm România de tehnorataţi”.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că audierile continuă în acest caz, fiind citate de procurori mai multe persoane petnru a da declaraţii.

Bogdan Diaconu a scris pe pagina sa de Facebook că merge joi la Parchetul instanţei supreme pentru a da declaraţii în calitate de martor.

"Am fost invitat la parchetul general!! Ca martor! Cât de tare deranjează Partidul România Unită?! La 10 ne vedem pe scări la PG şi aflăm împreună răspunsul!”, a arătat Bogdan Diaconu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.