Deţinutul care a atacat anul trecut o judecătoare din Aiud cu un ciob de sticlă chiar în sala de judecată a fost condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare, pedeapsă la care se adaugă alţi şase ani şi două luni de închisoare pe care bărbatul îi execută deja pentru o tâlhărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Biroului de Presă al Tribunalului Alba, instanţa l-a condamnat, luni, pe Augustin Varga, deţinutul care a atacat anul trecut cu un ciob de sticlă o judecătoare din Aiud chiar în sala de judecată, la patru ani şi opt luni de închisoare. La această pedeapsă se adaugă alţi şase ani şi două luni de închisoare pe care bărbatul îi execută deja pentru o tâlhărie.

Decizia Tribunalului Alba în acest caz nu este definitivă.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Augustin Varga a fost trimis în judecată anul trecut după ce a atacat cu un ciob de sticlă o judecătoare din Aiud în sala de judecată, deţinutul fiind acuzat de pentru ultraj judiciar prin modalitatea tentativei de omor. 

Bărbatul a atacat o judecătoare de la Judecătoria Aiud cu un ciob de sticlă, el fiind imobilizat de gardieni înainte de a o răni pe femeie. Deţinutul a încercat apoi să se sinucidă provocându-şi cu acelaşi ciob o rană la gât.

Deţinutul este încarcerat în prezent la Penitenciarul Aiud, având de ispăşit o pedeapsă de şase ani şi două luni pentru tâlhărie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.