Doi turişti germani au fost amendaţi la Veneţia cu câte 350 de euro fiecare şi evacuaţi din oraş pentru că au înotat în Canal Grande.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

"S-a întâmplat miercuri după-amiază, în jurul orei 3:00. Cei doi bărbaţi s-au dezbrăcat lângă Podul Rialto, lăsându-şi hainele acolo. Ei au sărit în apă şi au înotat, traversând Canal Grande”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei locale pentru CNN.
Canal Grande are o adâncime medie de aproape 5 metri şi este unul dintre cele mai populare atracţii turistice ale oraşului.
Cei doi bărbaţi au fost filmaţi de poliţiştii care patrulează în Veneţia, imaginile fiind apoi prezentate Poliţiei Locale, care i-a amendat pe cei doi cu câte 350 de euro fiecare şi i-a evacuat temporar din oraş.
Amenda pentru cei doi este amenda standard pentru cei care înoată în celebrele canale ale Veneţiei şi nu are legătură cu restricţiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.
Cei doi au fost îndepărtaţi temporar din Veneţia în baza unei reglementări care permite autorităţilor să evacueze o persoană dintr-un oraş, pentru a menţine ordinea publică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.