Un incendiu masiv care a izbucnit sâmbătă seara într-un centru comercial popular din Varşovia a distrus aproape în totalitate locul, au anunţat duminică autorităţile, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nimeni nu a fost rănit în timpul incendiului.

Marywilska 44, cu aproape 1.400 de unităţi comerciale - inclusiv multe chioşcuri - era unul dintre cele mai mari centre comerciale din Varşovia. Acesta era deţinut şi administrat de Mirbud.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

"A ars aproape sută la sută. Incendiul este în curs de stingere, dar asta poate dura chiar mai multe ore", a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, Mariusz Feltynowski, comandantul-şef al Serviciului de Stat de Pompieri. El a adăugat că aproape 200 de pompieri participă la stingerea incendiului.

Nu este clar deocamdată cum a izbucnit incendiul, dar s-a propagat rapid din cauza materialelor inflamabile din clădire, în special textile.

Autorităţile au sfătuit populaţia să nu se apropie de zonă şi să stea cu geamurile închise, a relatat agenţia PAP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.