Autorităţile italiene au anunţat duminică dimineaţă că un cetăţean român, în vârstă de 37 de ani, a murit în urma unei altercaţii cu trei suspecţi de etnie romă, care a avut loc într-o tabără de romi din zona străzii Virginia Wolf din Napoli. Bărbatul decedat a fost identificat drept Lucian Memet, iar trupul său a fost trimis la morgă, pentru efectuarea unei necropsii, transmite ANSA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei trei bărbaţi de etnie romă implicaţi în altercaţia, care a determinat moartea cetăţeanului român, au fugit în urma atacului. De asemenea, alţi doi romi, în vârstă de 35 şi, respectiv, 18 ani, au fost răniţi în disputa violentă.

Potrivit autorităţilor italiene, cetăţeanul român a fost lovit în zona spatelui şi a capului cu un obiect contodent, care i-a provocat moartea pe loc.

Între timp, autorităţile italiene investighează dacă Lucian Memet locuia în tabăra de romi de pe starda Virginia Wolf, unde a şi avut loc altercaţia.

În timpul anchetei din tabăra de romi, carabinierii au descoperit un cuţit de bucătărie cu urme de sânge.

Tabăra de romi de pe strada Virgia Wolf este situată în districtul Ponticelli din Napoli.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.