Trei copii au murit într-o alunecare de teren, în urma unor ploi puternice, în Vietnam, anunţă luni presa de stat vietnameză, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pământ şi roci s-au desprins de pe un deal şi ajuns pe o clădire în care se jucau se jucau copii, în apripiere de Hanoi.

Ploi puternice, tunete şi fulgere au avut loc timp de peste o oră, duminică seara, în capitala vietnameză. Străzi au fost inundate, iar circulaţia rutieră a fost perturbată.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Ploaia a provocat o alunecare de teren în comuna Bai Trai, situată la periferia Hanoiului.

”Copiii se jucau acolo când a avut loc accidentul”, a declarat AFP o locuitoare

”Pământul de pe deal a doborât zidul clădirii şi a îngropat copiii”, cu vârste cuprinse între trei şi cinci ani, declară această locuitorare sub protecţia anonimatului.

Presa vietnameză de stat scrie că zidul, cu o lungome de zece metri, a cedat din cauza pământului, care a intra în toată sala de joacă.

Salvatori au găsit corpurile către ora locală 23.30 (19.30, ora României), scrie presa de stat.

Modificări climatice cauzate de om antrenează o intensificare a fenomenelor meteorologice extreme, avertizează oamenii de ştiinţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.