Zborurile au putut fi reluate conform programului pe aeroportul din Munchen duminică dimineaţă, la ora 06:00, potrivit site-ului aeroportului. Traficul aerian a fost întrerupt sâmbătă din cauza ninsorilor abundente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Restricţiile de trafic rămân în vigoare, potrivit operatorului aeroportului din capitala Bavariei (sud-estul Germaniei). Pasagerii sunt rugaţi să verifice situaţia zborului lor înainte de a călători.

Perturbarea zborurilor de la Munchen a avut consecinţe şi pe alte aeroporturi, printre care Frankfurt şi Nürnberg, care au primit avioane programate să zboare spre capitala bavareză.

Ninsorile abundente au perturbat toate mijloacele de transport în comun din Bavaria, iar traficul feroviar a fost practic blocat sâmbătă la München.

Potrivit unei purtătoare de cuvânt a căilor ferate germane, este posibil să existe perturbări majore ale serviciilor feroviare în sudul Germaniei până luni. Traficul în gara principală din Munchen era încă perturbat duminică dimineaţa, scrie AFP.

Sâmbătă, mii de locuinţe din oraşul bavarez şi din alte părţi ale landului au fost, de asemenea, nevoite să se confrunte cu întreruperi de energie electrică.

De asemenea, din cauza zăpezii s-au produs numeroase accidente rutiere în Bavaria, soldate cu cel puţin un deces.

Pentru duminică nu sunt prevăzute alte căderi de zăpadă în mare parte a Bavariei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.