Ministrul israelian al Securităţii Naţionale Itamar Ben Gvir a fost rănit uşor într-un accident rutier şi a fost transportat la spital, vineri, anunţă poliţia, care precizează că anchetează cu privire la circumstanţele accidentului, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O înregistrare video difuzată de presa israeliană surprinde maşina în care se afla ministru în timp ce se răsturna.

Poliţia a anunţat într-un comunicat că anchetează cu privire la circumstanţele unui accident rutier la Ramla, implicând două vehicule, inclusiv al ministrului Securităţii Naţionale.

”Trei persoane au fost rănite uşor şi evacuate” către un spital, a anunţat poliţia.

ATAC CU CUŢITUL

Imagini difuzate de presa israeliană surprind momentul în care o maşină neagră, prezentată ca fiind a ministrului, se răstoarnă pe capotă, în apropierea unei maşini albe a cărei capotă a fost grav avariată.

Un bărbat, conştient, a cărui faţă nu este vizibilă, era lungit pe spate, înconjurat de numeroşi poliţişti şi salvatori şi de bărbaţi în civil.

Comisarul de poliţie Kobi Shabtai a declarat presei că alte două persoane au fost rănite în accident.

Itamar Ben Gvir pleca din oraşul Ramla, situat în apropiere de Tel Aviv, unde poliţia a anunţat că a avut loc un atac cu o armă albă ceva mai devreme.

Şeful Poliţiei Districtului Central, Avi Biton, a anunţat că un bărbat în vârstă de 21 de ani, aparent instabil mental, a înjunghiat o femeie în vârstă de 18 ani.

El a anunţat că suspectul a încercat să fugă de la faţa locului, iar un civil l-a împuşcat şi ”neutralizat”, fără să dea alte explicaţii.

Serviciul israelian de ambulanţă a anunţat că femeia era conştientă, dar se afla în stare gravă şi că a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.