Cancelarul german Angela Merkel a anunţat vineri că i-a invitat la Berlin, pentru consultări pe preşedintele Consiliului European Donald Tusk, pe preşedintele francez Francois Hollande şi pe premierul italian Matteo Renzi, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întâlnirea va avea loc luni.

Merkel a subliniat că obiectivul UE trebuie să fie o relaţie viitoare cât mai strânsă cu Marea Britanie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Rezultatul referendumului din Marea Britanie este un pas în spate pentru integrarea europeană, dar situaţia trebuie analizată cu calm, pentru a nu fi luate decizii pripite, a explicat ea, precizânc că statele UE îşi vor putea impune interesele în lume numai împreună.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Citește și...