Marea Britanie invită Coreea de Nord să trimită un reprezentant, luni, la funeraliile Reginei Elizabeth a II-a, dar Afganistanul, Siria şi Venezuela nu vor primi o invitaţie, a declarat, miercuri, o sursă a Ministerului de Externe, citată de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Invitaţia destinată Coreei de Nord ar fi la nivel de ambasador, a mai spus sursa citată.

Înmormântarea Reginei Elzabeth a II-a va avea loc la Londra pe 19 septembrie, iar o mulţime de lideri mondiali, regalităţi şi alţi demnitari au confirmat deja că vor participa.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Siria şi Venezuela nu ar fi invitate, deoarece Marea Britanie nu are în prezent relaţii diplomatice cu acele state. Afganistanul nu a fost invitat din cauza situaţiei politice actuale, a subliniat sursa.

De asemenea, liderii Rusiei, Myanmarului şi Belarusui nu au fost invitaţi la funeraliile regretatei suverane britanice.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.