Aproximativ 35 de rachete lansate din sudul Libanului în zona Ein Zeitim din nordul Israelului au fost detectate luni, au declarat Forţele de Apărare Israeliene (IDF), potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Forţele FDI "au atacat sursa tirului", a precizat aceasta, adăugând că nu s-au înregistrat victime în urma rachetelor lansate din Liban.

De asemenea, FDI a precizat că a "atacat ţinte teroriste în sudul Libanului". Hezbollah a declarat într-un comunicat că "a bombardat sediul de comandă al Brigăzii a treia de infanterie a Diviziei 91 în baza Ein Zeitim cu zeci de rachete Katiuşa".

Au existat luni de zile de focuri de armă transfrontaliere atât din partea Israelului, cât şi a Hezbollah, care au strămutat zeci de mii de locuitori libanezi şi israelieni din casele lor.

Israelul a tras cu artilerie şi a lansat avioane şi drone pentru a lovi ţinte, în timp ce Hezbollah a folosit o parte din vastul său arsenal de rachete şi rachete.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.