Trei persoane au fost rănite, duminică, într-un atac cu cuţitul într-un tren din vestul Japoniei, iar poliţia a anunţat că a arestat un bărbat suspectat de comiterea atacului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victimele - un conductor de tren în vârstă de 20 de ani şi doi pasageri în vârstă de 20, respectiv 70 de ani - au fost transportate la spital cu răni care nu le pun viaţa în pericol, a declarat pentru AFP pompierul Tetsuya Sakagami.

Suspectul, în vârstă de 37 de ani, avea asupra lui trei cuţite atunci când a fost arestat la staţia Rinku Town, în vestul regiunii Osaka, a declarat pentru AFP poliţia locală. El a fost arestat pentru tentativă de omor şi a recunoscut deja că a comis atacul de duminică dimineaţa, a precizat poliţia, adăugând că încă investighează motivul acestuia.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Infracţiunile violente sunt rare în Japonia, unde rata omuciderilor este scăzută, iar legislaţia privind armele de foc este una dintre cele mai stricte din lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.