Fiul cel mare al lui Donald Trump a declanşat o polemică aprinsă după ce a comparat pe Twitter refugiaţii sirieni cu un castron plin cu bomboane bune şi otrăvite, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Această imagine spune totul”, a scris Donald Trump Jr., în vârstă de 38 de ani, pe Twitter, alături de o imagine cu un castron alb plin cu drajeuri multicolore Skittles.

“Dacă aş avea un castron de Skittles şi ţi-aş spune că numai trei dintre ele te-ar ucide, ai lua un pumn? Aceasta este problema noastră cu refugiaţii sirieni”, scria deasupra fotografiei.

Postarea a fost criticată de utilizatorii site-ului de microblogging.

“Nu sunt mare fan Skittles, dar acum voi cumpăra fiecare pachet”, a scris @SarahSahim.

„Noul slogan de campanie al lui Donald Trump este ‘Temeţi-vă de curcubeu?’”, s-a întrebat @AngrySalmond, referire la sloganul Skittles “Taste the Rainbow” (Gustaţi curcubeul).

Trump, candidat la alegerile prezidenţiale din 2016, şi-a atras nenumărate critici prin comentariile sale despre rasă, imigranţi şi refugiaţi. El a cerut chiar interzicerea temporară a intrării musulmanilor în SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.